Referenties

Wat anderen over mij zeggen.

Meint Oosterhof
Eigenaar van Kom juridisch trainen

Ik leerde Saskia kennen omdat ik op zoek was naar ondersteuning voor mijn bedrijf. Door het maken van nieuwsbrieven, plaatsen van trainingen op diverse websites neemt zij mij veel werk uit handen.

Alle werkzaamheden die niet zo arbeidsintensief lijken, maar toch wel de nodige tijd in beslag nemen, kun je prima aan Saskia overlaten. Een fijne, professionele en doortastende assistent om mee samen te werken. 

Anne-Marie De Man
Loopbaan | Coach | Trainer | Outplacement

‘Saskia heeft voor mij de projectadministratie verzorgd voor een grote opdracht. Aanvankelijk dacht ik dat het veel tijd en energie zou kosten om een VA in te werken en werkwijze af te stemmen. Saskia heeft met veel verstand van zaken, snelheid van handelen en proactief meedenken mijn reserve weggenomen. Het werk van Saskia heeft me veel werk en hoofdbrekens bespaard. De samenwerking was heel plezierig en informeel. Een aanrader voor elke zelfstandige die graag bezig is met zijn/haar vak, zonder de administratieve beslommeringen.’

Jan Marchand
Account Manager NIBE-SVV

In het verleden heb ik het voorrecht gehad om een aantal jaren met Saskia samen te werken. Als externe leverancier mocht ik samen met haar opleidingen organiseren voor de medewerkers van haar toenmalige werkgever, Friesland Bank. Voor mij was het een plezier om dit samen met Saskia te doen. Ze is erg nauwgezet in haar werk en heel betrouwbaar in het nakomen van haar afspraken. Daarnaast is ze creatief in het bedenken van oplossingen als zich onvoorzien omstandigheden voordoen en raakt ze zelden in paniek. Ook is Saskia duidelijk en direct in de onderlinge communicatie zodat ik precies wist wat ik aan haar had. Misschien wel het allerbelangrijkste…..ze heeft een prettig gevoel voor humor wat het samenwerken heel erg leuk maakte.