Over Saskia

Over Saskia

Tijd voor een nadere kennismaking.

Mijn naam is Saskia Gras en ik woon samen met mijn gezin in Steenwijkerwold (Kop van Overijssel). Ik geniet van het leven en probeer dit ook aan mijn kinderen door te geven. Samen reizen, nieuwe ervaringen opdoen, leren van elkaar, maar ook genieten van hele eenvoudige, alledaagse dingen. Daarin zit mijn geluk.  Ook vind ik het belangrijk om klaar te staan voor anderen. Dit heb ik o.a. gerealiseerd door geld in te zamelen voor Sri Lanka en daar ter plekke huisjes te bouwen voor gezinnen. Verder ben ik graag in de natuur, doe ik aan sport en ben ik altijd in voor gezelligheid aan tafel met familie en vrienden.

Ruim 12 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt als opleidingsadviseur bij een bank. Hierdoor heb ik  ervaring op het gebied van coördinatie en uitvoer van projecten, administratie en het faciliteren van ontwikkeltrajecten van begin tot eind. Op een gegeven moment kwam ik te staan voor een keuze: wat wil ik qua werk? Ik heb toen besloten om mijn carriére een andere wending te geven en te starten als Virtueel Assistent. Het zelfstandig ondernemerschap, de vrijheid, de flexibiliteit en het kunnen inrichten van mijn eigen werk spreekt mij aan. In combinatie met de diensten die ik aanbied, heb ik voor mijzelf als Virtueel Assistent de ideale mix gevonden. 

Typerende woorden voor mij zijn: enthousiast, flexibel, praktisch, empatisch vermogen, stressbestendig, plannen en organiseren, resultaatgericht en toegankelijk in de omgang.     

Ik kijk erg uit naar een samenwerking met enthousiaste ondernemers die willen groeien op zakelijk vlak maar, net als ik, ook graag genieten van het leven. 

Doe de checklist!

Wil je weten of jouw bedrijf toe is aan de samenwerking met een virtueel assistent?
Vul dan jouw mailadres in en ontvang direct de gratis test.

Ik ontvang graag de checklist