Diensten

Wat is een VA en hoe werk ik?

Een VA is een professional die op virtuele basis én op een eigen werkplek zelfstandig ondernemers ondersteunt. Als virtueel assistent help ik je door direct werk uit handen te nemen. Mijn focus ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten. Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van mijn eigen werk en ik zorg ervoor dat mij taken en projecten op tijd en op de juiste manier worden uitgevoerd.

Vrijwel alle taken kunnen online worden uitgevoerd. Het enige wat ik gebruik ik mijn laptop, mijn telefoon en WiFi. Via de cloud zijn alle gegevens beschikbaar én op elk gewenst moment toegankelijk voor de opdrachtgever. Zo ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken van de werkzaamheden.

Contacten onderhoud ik via de telefoon, skype of email. Het is maar net wat jij als opdrachtgever prettig vindt. Uiteraard zal een eerste kennismaking altijd in persoon zijn. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk waar jouw behoefte exact ligt en waar ik jou snel mee kan helpen. Als we samen verder gaan, hebben we met enige regelmaat werkoverleg (dit kan bijv. via skype). Twee maanden na de start van onze samenwerking vindt een evaluatiegesprek plaats. 

Je kunt mij inhuren van 2-3 uren per week voor een bepaalde periode, een bepaald project of voor langere tijd. Het is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. 

Doe de checklist!

Wil je weten of jouw bedrijf toe is aan de samenwerking met een virtueel assistent?
Vul dan jouw mailadres in en ontvang direct de gratis test.

Ik ontvang graag de checklist